Rólunk

Háziorvos – Dr. Dányi Gyula

Dr. Dányi Gyula vagyok, háziorvos rezidens. 2022-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Lelkiismeretes és ambiciózus pályakezdő vagyok. A hivatás iránti szenvedélyem és a folyamatos célorientált maximalizmusom segít abban, hogy a pácienseimmel a lehető legjobb tudásom szerint járjak majd el. A betegeimmel való adekvát kommunikációt és a közvetlen kapcsolatot elengedhetetlennek találom ebben a szakmában.

Háziorvos – Dr. Győri Gabriella

Dr. Győri Gabriella vagyok, háziorvos rezidens. 2018-ban végeztem a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán. Ezt követően a Szegedi Gyerekklinikán kezdtem meg hivatásom gyakorlását, majd 2019 májusában fordultam a háziorvoslás felé. Hiszem, hogy a háziorvoslásban megtaláltam a számításaimat, ugyanis kiemelt hangsúlyt szeretnék fektetni a már kialakult betegségek kezelése mellett a prevencióra, valamint az egészséges életmód kiépítésére.

Körzeti nővér – Hajdu Erika

Szakasszisztens, Újpesti Kórház-Rendelőintézet, Budapest, 1992.
​Körzeti ápoló, Fővárosi Önkormányzat Egészségügyi Szakiskola, Budapest, 1995Háziorvos – Dr. Tóth Lilla

2015. Általános orvosi diploma, Semmelweis Egyetem
2019. Háziorvostan szakvizsga, Semmelweis Egyetem 


Háziorvos – Dr. Zsigri Szabolcs

  • Általános orvosi diploma, Semmelweis Egyetem, Budapest, 2001.
  • Aerobik edző, Fitness Akadémia, 2003.
  • Háziorvostan szakvizsga, Semmelweis Egyetem, Budapest, 2009.
  • Aneszteziológia és intenzív terápia szakvizsga, Semmelweis Egyetem, Budapest, 2014.
  • Sportorvostan, Semmelweis Egyetem, Budapest, 2018.
  • Szakács, Minerva Szakközépiskola, Budapest, 2020.

A körzet

Körzetünk területi ellátási kötelezettséggel rendelkezik. A hozzánk tartozó területről minden kedves lakót szívesen látunk rendelésünkön!

Amennyiben nem az ellátási területünkön lakik, sajnos, jelenleg nem tudjuk fogadni.
A lakóhely szerinti háziorvost (XIV. kerület) ki tudja keresni a http://www.zesz.hu honlapon, egyéb lakóhely esetén az önkormányzat tud segítséget nyújtani!

Az 58. számú felnőtt háziorvosi körzethez tartozó terület:

  • Angol utca 23 – 47.
  • Egressy út 73/a, b, c
  • Mogyoródi út 64 – 70.
  • Nagy Lajos király útja 86 – 100.

Küldetésünk

Háziorvosi rendelésünkön minden hozzánk forduló részére ingyenes és egyenlő szolgáltatást nyújtunk, rassztól, színtől, nemtől, nyelvtől, vallástól, politikai vagy bármely más véleménytől, nemzeti vagy társadalmi eredettől, vagyontől, születéstől, vagy bármely más körülménytől függetlenül.

A gyógyszercégektől függetlenül végezzük a munkánkat, szakmai anyagokat fogadunk csak el. A terápiát minden esetben személyre szabottan, szakmai elvek alapján választjuk ki.

Háziorvosi rendelésünk nem képvisel politikai pártokat, munkánkat nem befolyásolják politikai pártok.

Munkánk során mindenki számára a lehető legjobbat szeretnénk nyújtani, a szakmailag elismert és alkalmazott módszerek közül. A modern orvostudomány által elismert és alkalmazott gyógymódokat részesítjük előnyben. Elfogadjuk és alkalmazzuk azokat a kiegészítő gyógymódokat, amelyek hatása bizonyítottan előnyös.

Budapest, 2017.

Dr. Zsigri Szabolcs